fbpx
Huidconsult huidtherapie

Huidconsult

Wil je voor de eerste keer een behandeling bij ons boeken? Plan dan eerst een huidconsult bij ons in.

Laserontharing

Haargroei kan ontzettend vervelend zijn. Niet alleen omdat haargroei plaats kan vinden op ongewenste plekken, maar ook vanwege de huidirritatie die na het ontharen vaak optreedt.

Mesohair

Een bewezen effectieve behandelmethode bij haarverlies en dunner wordend haar. De haarzakjes worden van binnenuit gevoed met vitaminen en peptiden.

Dermapen4

Microneedling is een van de meest populaire manieren om fijne lijntjes, een grove huidstructuur en acnélittekens in het gezicht te behandelen. De Dermapen4 maakt door middel van minuscule naaldjes kleine kanaaltjes in de huid.

Hydrafacial™

De Hydrafacial voor het gezicht is onder meer populair door de instant glow die je na een grondige diepe reiniging overhoudt. De zachte behandeling bestaat uit drie stappen: het reinigen van de huid, het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en het toedienen van voedingsstoffen

Peelings

In onze kliniek gebruiken wij o.a. de peelings van Mesoestetic: de Mesopeels. Deze medische peelings variëren van mild tot intensief. Een peeling vermindert littekens, pigmentvlekken, roodheid en pakt de bacteriën die ontstekingen kunnen veroorzaken aan. 

Cosmelan

De Cosmelan is de nummer 1 in het behandelen van pigmentvlekken bij alle huidtypes. Zowel pigmentvlekken op de lichte huid als pigmentvlekken op de donkere huid. Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling van Mesoestetic worden pigmentvlekken verwijderd

Mesotherapie

Een rijkelijk gevulde cocktail van het merk Mesoestetic bestaande uit antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur wordt bij deze behandeling geïnjecteerd in de huid door middel van de MCT-injector.

LPG endermologie®

Ben je op zoek naar een oplossing om cellulite, plaatselijke vetophoping of huidverslapping te verminderen? Daar kunnen LPG behandelingen bij helpen. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met het nieuwste LPG apparaat.

Acnétherapie

Acné is een vervelend en hardnekkig huidprobleem dat ontzettend veel invloed kan hebben op iemands zelfvertrouwen. Mesoestetic heeft een acnélijn om de acnehuid te behandelen aan de hand van unieke combinaties van actieve werkstoffen.

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie is gericht op het afvoeren van vocht. Lymfoedeem is een aandoening die wordt veroorzaakt door een verslechterde functie van het lymfesysteem. Als gevolg hiervan kan extreme vochtophoping vrijwel overal in het lichaam plaatsvinden.

Carboxy therapie

Bij carboxy therapie wordt er kooldioxide in het onderhuidse weefsel geïnjecteerd. Deze behandeling zorgt ervoor dat er extra zuurstof wordt toegevoerd naar het behandelende gebied. De zuurstof activeert de celstofwisseling en verbeterd het energieniveau.

Waarom Okasem Clinics?