fbpx
LPG body behandeling

LPG Endermologie

Ben je op zoek naar een oplossing om cellulite, plaatselijke vetophoping of huidverslapping te verminderen? Daar kunnen LPG Endermologie lichaamsbehandelingen bij helpen. Endermologie is een intensieve bindweefselmassage die wordt uitgevoerd met het nieuwste LPG apparaat. Het is een vrijwel pijnloze methode waarbij zowel de huid als het onderhuids bindweefsel wordt behandeld. Niet alleen de doorbloeding van de huid verbeterd, maar ook de afvoer van lymfevocht en vetcellen wordt gestimuleerd. Het LPG apparaat rolt en masseert de opgepakte huid zodanig dat weefselblokkades worden opgeheven en vetophopingen verminderen. Ook de fibroblasten worden hierbij gestimuleerd waardoor de huid meer collageen en elastine aan gaat maken en gladder en steviger wordt. Het kan ingezet worden voor zowel het lichaam als het gelaat.

LPG Endermologie helpt bij:

Voor de behandeling met LPG kan starten, vindt er een intakegesprek plaats om je wensen te bespreken. In overleg wordt dan een behandelplan opgesteld.

Tijdens de behandeling draagt je speciaal voor endermologie ontworpen bodywear (dit is een soort nylon pak dat het gehele lichaam bedekt). Hierdoor glijdt de kop van het apparaat beter over het lichaam en wordt een optimale hygiëne verzekerd.

Het gevoel bij LPG is vergelijkbaar met een diepe massage. De meeste mensen ervaren het als prettig. De kracht waarmee de behandeling wordt uitgevoerd kan individueel worden aangepast en wordt in de loop van de behandelsessie opgevoerd.

Er wordt extra aandacht geschonken aan  probleemgebieden, maar er wordt ook aandacht besteed aan andere gebieden om de algehele circulatie en eliminatie van overtollige vetcellen te stimuleren. De effectieve behandeltijd bedraagt voor lipomassage 25-35 minuten. Het aantal minuten voor een therapeutische – of een deelbehandeling is afhankelijk van de indicatie. De behandeltechniek is volstrekt natuurlijk en geeft een aangenaam en ontspannen gevoel. 

Na de behandeling is het belangrijk dat je veel water drinkt (2 liter) en bij voorkeur zorgt voor extra lichaamsbeweging.

De huid en onderliggend weefsel kunnen wat reactie geven op de behandeling (roodheid, blauwe plekken)

Kennismakingbehandeling LPG Body €50,00

LPG Body behandeling €80,00

LPG Face Fitness behandeling (inclusief facial) € 65,00

PAKKETTEN

LPG Body 10 behandelingen – €725,00

LPG Face Fitness 10 behandelingen – €575,00

Dit is afhankelijk van je klachten en gewenste resultaat. Boek een gratis intake in via deze website. Tijdens een intake bespreken we je klachten en stellen we een vrijblijvend behandelplan op.

Als je zwanger bent kun je ook genieten van een LPG Endermologie® behandeling.

Met een LPG Endermologie zwangerschapsbehandeling is het mogelijk om veel voorkomende problemen die ontstaan tijdens de zwangerschap op te lossen.

Houden je armen en benen bijvoorbeeld vocht vast? Met een behandeling kunnen we deze vochtophopingen eenvoudig behandelen. Na een eerste afspraak zie je meteen effect!

Problemen als huidverslapping en verzakking zijn ook op te lossen met diverse behandelingen. Daarnaast kunnen we kwalen als vermoeidheid en rugpijn verlichten. De LPG massages werken over het algemeen ontspannend en zijn pijnloos.