fbpx
Laserontharing oksel

Permanente ontharing met de Splendor X Laser

Wil je ook nooit meer waxen, scheren of epileren? Stoor je je aan overbeharing of heb je last van (scheer)irritatie? Wil je een mooie, gladde huid zonder overmatige haargroei? Dan is definitief ontharen iets voor jou. Wij laseren ongewenste haren weg met de beste laser die er op dit moment is: De Splendor X. De huidtherapeuten van Okasem Clinics helpen jou veilig, snel en volledig af van haargroei. Plan direct een gratis intake gesprek in en ontvang een proefshot.

Waarom Okasem Clinics?

Voordat we behandelen starten we altijd met een intakegesprek, hierin bespreken we:

 • de behandelmogelijkheden
 • het te verwachten resultaat en het aantal behandelingen
 • de voor- en nazorgmaatregelen
 • de kosten en eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering
 • onze laserdeals
 • heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen
 • voeren we een proefshot uit om te kijken hoe je huid reageert op de laser

  Indien gewenst kan je na de intake direct behandeld worden

 • Het te behandelen gebied dien je 24 uur van tevoren te scheren
 • Voor de eerste behandeling mag je 6 weken niet epileren, waxen of gebruikmaken van een ontharingscrème. Tussen de behandelingen door is dit ook niet toegestaan.
 • Op de dag van de behandeling dien je geen verzorgings-/bruiningsproducten, zoals bodycrème, foundation of deodorant te gebruiken op het te behandelen gebied. 
 • Je huid mag niet zongebruind zijn. Daarom zijn vier weken voor de behandeling de zonnebank, zonnebaden, spray-tan en/of zelfbruiner niet toegestaan.
 • De behandeling kan roodheid, lichte zwelling, kleine bultjes en een licht branderig gevoel veroorzaken. Dit trekt meestal binnen één tot twee dagen weg.
 • De warmte die is ontstaan, moet de huid kunnen verlaten. Gebruik daarom zo min mogelijk crèmes of make-up op de dag van de behandeling. Alleen zonnebrandcrème is toegestaan. Je mag de huid koelen met een coolpack. Wikkel de coolpack daarbij altijd in een doek of washand.
 • Gebruik in de zes weken na de laserbehandeling iedere dag zonbescherming met minstens factor 30. Herhaal dit iedere twee uur wanneer je veel buiten bent en bij mooi weer.

Ieder mens, iedere huid en iedere haargroei is anders. Er is dus geen standaard aantal behandelingen. Ter indicatie hebben de meeste gemiddeld 6 tot 10 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Dit is ook afhankelijk van de zone, oksels zijn vaak eerder uitbehandeld dan een bikinilijn.

Tijdens een laser intake stellen we altijd een behandelplan op en geven we een schatting van het aantal behandelingen.

Tegenwoordig lees je overal over pijnloos ontharen. Wij gaan eerlijk zijn, pijnloos ontharen bestaat niet.. Om haargroei te stoppen moeten we een haarzakje kapot maken en dit hoor je te voelen. We krijgen veel dames in onze kliniek die ergens anders (pijnloos) zijn behandeld en niet het gewenste resultaat hebben behaald. Vaak zijn ze dan onderbehandeld, het gevaar van onderbehandeling is dat dit extra haargroei kan stimuleren. Het tegenovergestelde van wat je wilt!

Dit wil niet zeggen dat laseren met de SplendorX ondragelijk veel pijn doet. De pijn kan je vergelijken met hele kleine elastiekjes die tegen de huid schieten, het is geen fijn gevoel maar heel goed vol te houden. Onze laser maakt daarnaast gebruik van een koelsysteem, deze verdoofd de huid continue tijdens het laseren waardoor de behandeling 75% minder gevoelig wordt. Veel klanten vinden het achteraf heel erg meevallen! 

Bij Okasem Clinics zijn wij gespecialiseerd in het laseren van de medium en donkere huid. De donkere huid bevat veel pigment in de bovenste huidlaag waardoor de warmte van een laser niet alleen in de haar maar ook in de huid terecht kan komen. De huid wordt hierdoor te warm, met het risico op huidverbranding, blaarvorming of pigmentverschuiving. Daarnaast is er bij een donkere huid meer kans op paradoxale hypertrichose: dit is een toename van haargroei door de invloed van licht -of lasertherapie.

 

 • Onze laser SplendorX (Nd:YAG) is veilig voor de donkere huid
 • Een Nd:YAG laser beschadigt de huid niet omdat deze niet inwerkt op het pigment van de huid, maar alléén op het haarzakje
 • Bij een medium en donkere huid besteden we extra veel aandacht aan het koelen van de huid. Koelen is bij de donkere huid extra belangrijk om paradoxale hypertrichose (toename van haargroei door de invloed van licht -of lasertherapie) te voorkomen, warmte kan namelijk ook haargroei stimuleren. Wij koelen altijd voor, tijdens en na de behandeling.
 • We voeren altijd eerst een proefshot uit om te kijken hoe je huid reageert op de laser
 • Onze gediplomeerde huidtherapeuten hebben jaren ervaring in het laseren van alle huidtypen

 

Wij behandelen met de Splendor X laser, deze laser is ontzettend populair in Amerika en Dubai en staat bekend om zijn effectiviteit. De laser bestaat uit twee verschillende systemen, namelijk: Nd:YAG (1064nm) en Alexandrite (755nm). Deze combinatie zorgt ervoor dat het een veelzijdige laser is. Beide lasers / golflengtes kunnen gelijktijdig aangeboden worden met verschillende dieptes. De combinatie zorgt voor efficiëntere behandelresultaten. Daarnaast zorgt de aanwezigheid van beide laserbronnen ervoor dat elk huidtype veilig behandeld kan worden.

 • Slechts een paar klinieken in Nederland beschikken over deze geavanceerde laser
 • Effectief ontharen van alle huidskleuren
 • Eerste laser met een vierkante spot, waardoor energie niet verloren gaat en effectiever behandeld kan worden
  zonder dat gedeelten over geslagen kunnen worden. Ook wordt hierdoor niet teveel warmte afgegeven waardoor
  de kans op verbranding minimaal is
 • De laser zendt een gebundelde krachtige energiestraal van twee golflengtes (NDYAG en ALEXANDRITE), hierdoor
  gaat geen licht verloren en is de effectiviteit is optimaal voor alle huidtypen.
 • Dankzij de verkoelingskop en het blijven bewegen van het apparaat wordt er geen schade toegebracht aan het
  omringende weefsel.
 • Deze laser is door de uiterst kritische Amerikaanse keuringsdienst FDA voor ontharing is goedgekeurd.

Bekijk onze prijzen op de tarieven pagina onder het kopje laserontharing

 

Huidige laserdeal: Oksel Pakket (6 behandelingen) voor slechts €99,-! (Deze vind je in onze bookingstool bovenaan onder het kopje ‘The Deals’)