fbpx
Hydrafacial Huidtherapeut

Hydrafacial

De Hydrafacial voor het gezicht is onder meer populair door de instant glow die je na een grondige diepe reiniging overhoudt. De zachte behandeling bestaat uit drie stappen: het reinigen van de huid, het verwijderen van dode huidcellen door middel van exfoliatie en het toedienen van vitale voedingsstoffen zoals antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. De huid voelt direct fris en gezond aan, er is duidelijke huidverjonging te zien, minder rimpels en minder pigmentvorming.

Stap 1
Reiniging en peeling
In de eerste stap wordt de huid intensief gereinigd en geëxfolieerd door middel van een ontspannende peeling.
Stap 2
Extractie en hydratatie
In de tweede stap worden de onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een pijnloze zuiging, tegelijkertijd wordt de huid gevoed met intense vocht-inbrengende middelen die de huid hydrateren.
Stap 3
Insluizing en bescherming
Met de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten en peptiden om de gezonde gloed te creëren en de huid te beschermen.

Hydrafacial behandelingen

We hebben diverse Hydrafacial behandelingen, zo kunnen wij de behandeling altijd afstemmen op jouw huid.

Bij deze behandeling wordt de huid in de eerste stap grondig gereinigd en geëxfolieerd door middel van een ontspannende peeling. Vervolgens worden onzuiverheden uit de poriën verwijderd door middel van een intensief en pijnloos vacuüm. De huid wordt daarnaast intensief gevoed en gehydrateerd. De derde stap bestaat uit het insluizen van antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden in de huid om de huid een gezonde en frisse ‘glow’ te geven. 

30 minuten

Deze effectieve behandeling omvat alle essentiële onderdelen van de HydraFacial Signature, maar pakt daarnaast specifieke huidproblemen aan met een booster naar keuze. Volledig afgestemd op je huid en wensen.

 

HYDRAFACIAL DELUXE – AGE REFINEMENT

Voeg ‘DermaBuilder’ booster toe. Deze mix van diverse peptides helpt om de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen voor een gladde textuur en jonger uitziende huid. Ideaal om een dag voor een ‘feestje’ in te plannen, om die ‘Red Carpet Glow’ te krijgen. Direct zichtbaar resultaat!

 

HYDRAFACIAL DELUXE – RADIANCE

Voeg ‘Britenol’ booster toe om pigmentvlekken aan te pakken! De intensieve ingrediënten Alpha-Arbutin en Vitamine C zijn klinisch getest om de zichtbaarheid van donkere vlekken te verminderen, de huid te verhelderen en een gelijkmatige teint achter te laten. 

 

HYDRAFACIAL DELUXE – CLARIFYING

Tijdens deze behandeling ligt de focus op het uitgebreider uitreinigen en het toedienen van blauw LED-licht Therapie. Blauw LED-licht richt zich specifiek op het doden van bacteriën die een belangrijke rol spelen bij het veroorzaken van acne. Geschikt bij een onzuivere huid of jonge huid.

45 minuten

Ervaar de ultieme HydraFacial behandeling! Het detox-proces begint met lymfedrainage. De volgende stap is de HydraFacial Signature, het diep reinigen, peelen, verwijderen van onzuiverheden, voeden en hydrateren van de huid. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster naar keuze (Britenol, of DermaBuilder). De HydraFacial Platinum wordt afgesloten met LED-licht therapie infrarood om de zichtbare tekenen van veroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en verslapping verder te verminderen, of met LED-licht therapie blauw om een onzuivere huid, puistjes, of acne te bestrijden.

60 minuten

Je kan aan je Hydrafacial behandeling een oog of lippen behandeling toevoegen.

 

HYDRAFACIAL PERKS – OGEN

Oogbehandeling met een multi-peptide mix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De gevoelige huid rond de ogen wordt verheldert en je krijgt een wakkere blik, door het gebruik van verkwikkende groene thee extracten en citroenzuur. Na de behandeling krijg je de helft van het Eye Replenishing Serum mee naar huis om de voordelen van de behandeling te verlengen en te versterken. 

 

HYDRAFACIAL PERKS – LIPPEN

Een zachte behandeling voor de lippen met antioxidanten waaronder vitamine A en E. Maakt je lippen mooier en voller. Je krijgt de helft van het Antioxidant Renewal Serum mee naar huis zodat je het ’s ochtende en/of ’s avonds na het reiniging kan aanbrengen op je lippen. Ook mooi om je lippen te onderhouden na een lip filler behandeling.