fbpx

Vergoedingen

Okasem Clinics is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en werkt uitsluitend met HBO opgeleide huidtherapeuten die geregistreerd staan in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierdoor komen sommige van onze behandelingen in aanmerking voor een (gedeeltelijke) vergoeding van de Zorgverzekeraar.

Vergoeding aanvullende verzekering

Indien je een aanvullende verzekering hebt, kun je in aanmerking komen voor een (deel) vergoeding van de behandelingskosten. De voorwaarden van aanvullende verzekeringen zijn per zorgverzekeraar verschillend en kunnen ook per pakket variëren. Wij adviseren om je polis goed te bestuderen en eventueel contact op te nemen met je zorgverzekeraar. Tijdens het intakegesprek wordt een behandelplan opgesteld door de huidtherapeut. Wij adviseren onze patiënten om dit behandelplan in te dienen bij de zorgverzekering om erachter te komen wat er (gedeeltelijk) vergoed wordt.

Factuur

Na je behandeling ontvang je een digitale factuur die je in kunt dienen bij je zorgverzekeraar.

Geen verwijzing

Onze huidkliniek is direct toegankelijk, je kan zonder verwijzing van de huisarts of specialist een afspraak maken bij Okasem Clinics.

Behandelingen

De volgende behandelingen en/of indicaties kunnen eventueel in aanmerking komen voor een (deel)vergoeding) – dit is altijd afhankelijk van je zorgverzekeraar en afgesloten pakket.

Waarom Okasem Clinics?